Over ons

De beste technologie én expertise voor uw installatie

VB Optimum is voortgekomen uit Van Beek Ingenieurs en Priva Lab for Innovation. ecoBuilding is ontwikkeld door Priva Lab for Innovation, een start-up van Priva, de marktleider in Nederland op het gebied van klimaatcomputers.

 

Van Beek is de specialist op het gebied van integraal energiemanagement en helpt vele honderden organisaties bij de energietransitie. Van Beek heeft expertise van organisaties, bedrijfsprocessen, technieken, wetgeving, verduurzaming, energiemanagement en energiemonitoring. De partner voor alle energievraagstukken. 

VB Optimum beschikt over de beste technologie van Priva Lab for Innovation én de uitgebreide expertise van installatietechniek, energiebesparing en verduurzaming van Van Beek. Met het bundelen van deze krachten in VB Optimum, worden de installaties van onze klanten in een perfecte staat gebracht en 24/7 geoptimaliseerd.  

VB Optimum neemt projecten aan, verzorgt de volledige uitvoering en blijft de klant wanneer nodig ondersteunen. Zo zijn onze klanten gewaarborgd van blijvend goedwerkende installaties, goed comfort van het binnenklimaat, lage energieverbruiken en minder CO2-uitstoot. VB Optimum werkt samen met alle bekende installateurs en systeem-integrators.

VB Optimum is de partner voor organisaties die gebruik willen maken van de slimme klimaatsturing van ecoBuilding, de meest innovatieve en schaalbare manier van geautomatiseerde klimaat- en energieaansturing met inzet van digital twin technologie en  kunstmatige intelligentie.