Over ons

en onze partners

VB Optimum is specialist in installatietechniek en energiebesparing. Als onderdeel van Priva Lab For Innovation en Vanbeek ondersteunen we onze opdrachtgevers bij de verduurzaming van gebouwen en het optimaliseren van klimaatinstallaties. Wij geloven in de kracht van een digital twin als basis voor een toekomstbestendig gebouw.

Met behulp van voorspellende gebouwdata optimaliseren we gebouwinstallaties, gebruikmakend van onze beproefde softwaretool ecoBuilding. EcoBuilding maakt het tevens mogelijk simulaties uit te voeren, waardoor besparings- en duurzaamheidsmaatregelen in de digital twin kunnen worden toegepast. Zo helpen we onze opdrachtgevers om onderbouwd de juiste beslissingen te nemen. Voor een toekomstbestendig gebouw.

 
COA

De pilot heeft een forse energiebesparing van maar liefst 35% aangetoond. Daar zijn we erg blij mee

Roy Dolls, Project regisseurPriva Lab for Innovation
VB Optimum is voortgekomen uit Priva Lab for Innovation en Van Beek. Priva Lab for Innovation is de innovatietak van Priva, dé marktleider in Nederland op het gebied van klimaatcomputers. EcoBuilding is een ontwikkeling van Priva Lab for Innovation.

Vanbeek
Vanbeek is specialist op het gebied van integraal energiemanagement en helpt vele honderden organisaties bij de energietransitie. Vanbeek heeft expertise van organisaties, bedrijfsprocessen, technieken, wetgeving, verduurzaming, energiemanagement en energiemonitoring.

VB Optimum werkt samen met vrijwel alle installateurs en energieprofessionals. Samen realiseren we mooie projecten. Ons doel is om onze kennis te delen. Zo ontstaat een breed netwerk van specialisten. Die hebben we allemaal nodig om zo veel mogelijk gebouwen te verduurzamen.

Overige partners

VB Optimum werkt samen met een netwerk aan technische dienstverleners. Dit varieert van installateurs die ecoBuilding meenemen in het onderhoud tot dienstverleners die samen met ons projecten implementeren.

Bent u installateur en geïnteresseerd in een samenwerking?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

;