QuickScan

QuickScan INTRO

Binnen twee dagen inzicht in de prestaties van het gebouwbeheersysteem en de klimaatinstallaties.
Zo weet je direct hoe je je gebouw kunt optimaliseren. Vraag nu de VB Optimum Quickscan aan .

Laat je mailadres achter en we nemen snel contact op:info@vboptimum.com 
Of bel direct met 026 312 70 00

 

Hoe gaan we te werk?
Onze specialisten komen op locatie en onderzoeken de klimaatinstallaties en het gebouwbeheersysteem. Functioneren ze goed? Zijn er defecten? Hoe kunnen ze beter functioneren? Op basis van hun bevindingen ontvang je een onafhankelijk onderzoeksverslag met aanbevelingen en een plan van aanpak. Geen vuistdik rapport, maar praktische handvatten die je op weg helpen naar het realiseren van een toekomstbestendig gebouw.

Met de Quickscan krijg je:Avans

Wat gaaf dat ik deze technologie nog voor mijn pensioen mag mee maken

André den Biggelaar,Technisch gebouwbeheerder

Kennis en ervaring
Vanuit onze achtergrond bij Priva, de vele technische partners en adviseurs putten we uit een enorme bron van kennis en ervaring. We begrijpen jouw installatie tot in de kern en werken goed samen met je bestaande installateur en adviseur.  
Plan voor de toekomst
De Quickscan van VB Optimum legt de basis voor de route naar een toekomstbestendig gebouw. Energiezuinig, comfortabel en met goed werkende klimaatinstallaties. 

Aantrekkelijk geprijsd
Geen zware onderzoeksprocedure, maar binnen twee tot drie dagen praktische aanbevelingen in een bondig verslag. Daardoor is de Quickscan aantrekkelijk geprijsd en laagdrempelig. Vraag naar de voorwaarden