Skip to main content

We have saved 20.063 Tons of CO2 over the past 12 months!

Technisch installatie en support specialist (Dutch)

Netherlands (remote)

 Vind jij het gaaf om te werken aan innovatieve oplossingen op het gebied van HVAC aansturing, energieoptimalisaties en voorspellende klimaataansturing op basis van digital twins en A.I? En ben je een expert op het gebied van installatie- én regeltechniek die graag werkt in een startupachtige setting. Dan hebben wij jouw droombaan en kun je binnen ons team en met onze klanten jouw expertise ontwikkelen.

 EcoBuilding is een innovatieve slimme klimaat- en energiesturing ontwikkeld door onze zuster organisatie Priva. Het zorgt voor een optimaal comfort, verlaging van het energieverbruik en geeft inzichten in verduurzaming van het gebouw. Om deze oplossing samen met onze partners naar de markt te brengen is VB Optimum opgericht. VB Optimum werkt nauw samen met het ontwikkelteam van Priva en leert door (samen met partners) projecten uit te voeren.   

WAT GA JE DOEN?

Je werkt samen binnen een klein team in een startupachtige setting. Jij gaat projecten implementeren en de operationele diensten die ermee samen hangen leveren, ontwikkelen en support leveren. Daarbij houd je contact met de opdrachtgever, de verantwoordelijke installateur en de projectmanager. Je begrijpt de installaties ter plaatse en de regeltechniek en bent in staat om met de tooling problemen op te lossen. Verder bereken je de energiebesparingen door en bespreekt deze met opdrachtgevers.
VB Optimum is een zelfstandige onderneming die voorkomt uit Priva en Vanbeek. Je komt dan ook in dienst bij in dienst bij VB Optimum en werkt intensief samen met het ontwikkelteam van Priva. Je standplaats is vanuit huis en uitvalbasis Arnhem of De Lier. Dit in overleg.

WIE BEN JIJ?

Je bent een communicatief sterke teamplayer, en van nature een probleemoplosser. Klantafspraken staan bij jou op nummer één. Je schroomt niet klanten te bellen en proactief te benaderen. Je werkt gestructureerd en streeft naar een optimale kwaliteit van je werk. Je bent integer en zelfkritisch.

Als bovenstaande informatie je aanspreekt, je jezelf herkent in de gevraagde competenties en je voldoet aan onderstaande vereisten, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet:

  • Je hebt een bewezen trackrecord op het gebied van HVAC en regeltechniek.
  • Je haalt energie uit het oplossen van technische uitdagingen binnen de installatietechniek.
  • Je hebt een service- en klantgerichte instelling.
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (via opleiding of via ervaring verworven).
  • Je hebt kennis van Microsoft Office (met name Excel).
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Do you think it's something for you?

Apply for this job.